Επιστροφή προϊόντων

Οι πελάτες έχουν το δικαίωμα να επιστρέψουν κάποιο από τα προϊόντα που αγόρασαν εντός του διαστήματος 14 ημερών από το χρονικό σημείο απόκτησής του και να ζητήσουν είτε επιστροφή χρημάτων ή αλλαγή προϊόντος.

Για την άσκηση του δικαιώματος επιστροφής, απαιτείται η επικοινωνία μαζί μας στο 2310528311 ή στο e-mail: [email protected] .

Στην περίπτωση επιστροφής χρημάτων, ο πελάτης δηλώνει ότι με δική του επιμέλεια και μέριμνα θα επιστρέψει στην εταιρεία μας το προϊόν που έχει παραλάβει μέσω Courier της επιλογής του και με δικά του έξοδα. Στη συνέχεια αφού το προϊόν παραληφθεί θα εξεταστεί και εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις η εταιρεία μας θα προχωρήσει σε πίστωση των χρημάτων σε λογαριασμό που θα έχει υποδείξει ο πελάτης.

Σε περίπτωση αλλαγής με κάποιο άλλο προϊόν, αφού μας ενημερώσετε για την αλλαγή που επιθυμείτε θα συσκευάσετε κατάλληλα το προϊόν και θα το παραδώσετε στον υπάλληλο της Courier που θα σας προσκομίσει τη αλλαγή σας, θα παραλάβετε πληρώνοντας τυχόν διαφορά τιμής συν 5 ευρώ.

Τυχόν τραπεζικά έξοδα-κρατήσεις που προκύπτουν επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη, όσον αφορά την τράπεζα του ιδίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Τα προϊόντα πρέπει να παραδοθούν στην ίδια κατάσταση που είχαν παραληφθεί από τον πελάτη, με τη συσκευασία τους, καθώς και τα λοιπά έγγραφα (απόδειξη λιανικής) με τα οποία συνοδεύονταν κατά την παραλαβή τους.

Διεύθυνση

CROSSOVER

Βαλαωρίτου 11, 54626 Θεσσαλονίκη

ΤΗΛ. 2310528311

Αλλαγές προϊόντων εκτός Ελλάδος

Σε περίπτωση που κάποιος πελάτης εκτός Ελλάδος επιθυμεί αλλαγή ή επιστροφή προϊόντος δηλώνουμε ότι το κόστος επιστροφής προς εμάς αλλά και αποστολής  του νέου προϊόντος από εμάς επιβαρύνει εξ’ ολοκλήρου τον πελάτη.

Η αποστολή του προϊόντος προς εμάς γίνετε με εταιρία που θα επιλέξει ο πελάτης και η αποστολή από εμάς προς τον πελάτη του νέου προϊόντος γίνεται με την εταιρεία Courier Center με χρέωση 9€.