Αποστολή προϊόντων εντός Ελλάδος

Η αποστολή των παραγγελιών γίνεται καθημερινά (εκτός Σαββατοκύριακου) και η παράδοση τους ολοκληρώνεται εντός 1-3 ημερών (ανάλογα με την περιοχή στην οποία βρίσκεται η διεύθυνση αποστολής και τις μη εργάσιμες μέρες που μεσολαβούν – Σάββατο/Κυριακή/αργίες).

Το κόστος των μεταφορικών είναι 3€ για παραγγελίες συνολικής αξίας έως και 39,99€. Για παραγγελίες συνολικής αξίας μεγαλύτερης των 40,00€ το κόστος των μεταφορικών είναι μηδενικό (δωρεάν αποστολή).

Αποστολή προϊόντων εκτός Ελλάδος

Η αποστολή των παραγγελιών γίνεται καθημερινά (εκτός Σαββατοκύριακου) και η παράδοση τους ολοκληρώνεται εντός 8-15 ημερών (ανάλογα με την περιοχή στην οποία βρίσκεται η διεύθυνση αποστολής και τις μη εργάσιμες μέρες που μεσολαβούν – Σάββατο/Κυριακή/αργίες).

Το κόστος των μεταφορικών είναι 9€ για παραγγελίες συνολικής αξίας έως και 99,99€. Για παραγγελίες συνολικής αξίας μεγαλύτερης των 100,00€ το κόστος των μεταφορικών είναι μηδενικό (δωρεάν αποστολή).

Όλες οι αποστολές γίνονται μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών «Courier Center». Η « Courier Center » διαθέτει σύστημα εντοπισμού της πορείας των αποστολών. Για την κάθε αποστολή, δίδεται ένα συγκεκριμένος αριθμός αναφοράς (tracking number), τον οποίο οι πελάτες λαμβάνουν με μήνυμα στο κινητό τους (SMS), εφόσον αυτό περιέχεται στα στοιχεία που μας έχουν δοθεί. Ο πελάτης μπορεί να εισάγει τον εν λόγω αριθμό στο πεδίο που βρίσκεται στην ιστοσελίδα της «Courier Center» (www.courier.gr) και να ενημερωθεί για την πορεία της αποστολής της παραγγελίας του.

*Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην παράδοση προϊόντων.

Παραγγελίες που ξεπερνούν το συνολικό ποσό των 300€ ΔΕΝ αποστέλλονται με αντικαταβολή και ο πελάτης θα πρέπει να κάνει κατάθεση του ποσού στον τραπεζικό μας λογαριασμό (κατόπιν συνεννόησης).