When in doubt… Wear RED.

When in doubt... Wear RED.

Φέτος την Άνοιξη τα έντονα χρώματα κάνουν δυναμική εμφάνιση. Το κόκκινο χρώμα μαζί με το κίτρινο και το μπλε είναι τα βασικά χρώματα που πρέπει να έχεις στη ντουλάπα σου. Το κόκκινο χρώμα αποπνέει πολλά όπως δυναμικότητα και επιτυχία. Είναι ένα χρώμα που δύσκολα περνάει απαρατήρητο και κατά τους επιστήμονες το κόκκινο τραβάει την προσοχή του κόσμου και την κρατάει.

Γι’ αυτό λοιπόν πρόσθεσε το κόκκινο στις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές σου εμφανίσεις και κλέψε τις εντυπώσεις.

Οι περισσότεροι άντρες που γνωρίζουν από στυλ έχουν πάντα ένα κόκκινο T-Shirt στη ντουλάπα τους για οποιαδήποτε περίσταση (if you know what I mean) και δεν είναι τυχαίο πως το χρώμα του πάθους είναι κόκκινο.

Έρευνες δείχνουν πως οι γυναίκες έλκονται περισσότερο από άντρες που σε μια έξοδο επιλέγουν να προσθέσουν στο outfit τους το κόκκινο χρώμα.

Για όλους υπάρχει μια απόχρωση του κόκκινου που να τους ταιριάζει, οι guru του men’s style τονίζουν πως το καλοκαίρι που μαυρίζει η επιδερμίδα μας, μας πάει καλύτερα το σκούρο κόκκινο ενώ το χειμώνα το κόκκινο της φωτιάς.


Το κόκκινο T-Shirt συνδυάζεται αρμονικά με το μαύρο, δίνει κύρος και δυναμισμό, με το γκρί τους πιο μουντούς μήνες του χρόνου αλλά και με jean κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου. Special tip: συνδύασε φέτος το καλοκαίρι την jean βερμούδα σου με ένα κόκκινο T-shirt για να δώσεις μια sexy νότα στην εμφάνισή σου.

Πάρε έμπνευση από τη νέα συλλογή SS2019 της Crossover για να μη μείνεις πίσω και συνδύασε το κόκκινο με τον πιο cool τρόπο. Stay positive, wear red.

Αφήστε μια απάντηση