Βρες το επόμενο σου T-Shirt.

9_Βρες το επόμενο σου T-Shirt

Summer is here και άλλα τέτοιες χιλιοφορεμένες λεζάντες διαβάζουμε καθημερινά στο Instagram, εσύ φέτος θα βάλεις πάλι το χιλιοφορεμένο T-Shirt σου; Αν έχεις πάρει απόφαση να ανανεώσεις τη γκαρνταρόμπα σου, μπορούμε να ρίξουμε μαζί μια ματιά στη νέα καλοκαιρινή μας συλλογή για να εμπνευστείς στο τι σου ταιριάζει.

Best selling clothing item in this planet: T-Shirt. Yolo θα μας πεις, έχω άπειρα στη ντουλάπα μου. Ναι όμως τα T-Shirt είναι σαν τη σοκολάτα: Κανείς δε μπορεί να αντισταθεί! Let’s do this, λοιπόν.

Εμείς εδώ στη Θεσσαλονίκη (Crossover fashion born in Thessaloniki, made in Greece, τι δε τό ‘ξερες;) μας αρέσει να ξεχωρίζουμε στο ντύσιμό μας, να τολμάμε γενικώς φορώντας  T-Shirts με print που τραβάνε όλα τα βλέμματα, όπως το pink military ή τα επαναλαμβανόμενα μοτίβα. Αν τα γούστα σου είναι στα ίδια επίπεδα, ρίξε μια ματιά στα παρακάτω σχέδια.

7_Βρες το επόμενο σου T-Shirt
Πάτησε στην εικόνα για να βρεις την Chance T-Shirt White.

Αν πάλι είσαι τύπος που τολμάει να ξεχωρίσει όμως, τόσο όσο,  τα  Firefly T-Shirts Limited Edition θα τα λατρέψεις.

5_Βρες το επόμενο σου T-Shirt
Πάτησε στην εικόνα για να βρεις την Firefly T-Shirt Black-White.

Αν είσαι ο τύπος που η λέξη μόδα είναι καρφωμένη στο μυαλό σου και πάντα συμβαδίζεις με τις τάσεις της εποχής στο streetwear, θα σου πούμε την μαγική λέξη «τρέσες με λογότυπα», από τα κλασσικά σχέδια με τρέσες στα μανίκια μέχρι εξεζητημένους συνδυασμούς όπως το Repeat Τ-Shirt που διαθέτει τρέσα σε ορθογώνιο σχήμα.

6_Βρες το επόμενο σου T-Shirt
Πάτησε στην εικόνα για να βρεις την Repeat T-Shirt Black.

The color guy, ο τύπος που η διάθεσή του ανανεώνεται μέσα από τη χρωματική παλέτα της γκαρνταρόμπας του. Είσαι από αυτούς που βαρέθηκαν την «κλασσικαρία» μαύρο/ άσπρο; Έχουμε και για σένα τα T-Shirts που δε θα τα αποχωριστείς όλο το καλοκαίρι. Έντονο κίτρινο, αποφασιστικό κυπαρισσί και δυναμικό κόκκινο είναι λίγα από τα χρώματα που πρωταγωνιστούν φέτος στη συλλογή μας.

8_Βρες το επόμενο σου T-Shirt
Πάτησε στην εικόνα για να βρεις την Lava T-Shirt Yellow.

Για εσένα που είσαι στυλάτος αλλά σου αρέσει να κρατάς πιο basic ύφος στο ντύσιμό σου, έχουμε άπειρα σχέδια σε διάφορα χρώματα. Ρίξε μια ματιά στα Lava T-Shirts, Vision Premium T-Shirt και Sunset T-Shirt τα οποία με το που τα βάζουμε στο e-shop μας, τις επόμενες 2 μέρες είναι Out Of Stock.

Αφήστε μια απάντηση